IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
11:42 | 27 август 2015
Обновен: 20:04 | 6 септември 2024

Петима пострадаха в катастрофи във Варна

Велосипедист счупи таз след ПТП

По материала работи: Борис Проданов
Петима пострадаха в катастрофи във Варна

На 26.08. т.г., около 7,30 ч., в с. Ветрино, на кръстовището на пътя от с. Ветрино с ГП I – 2, в посока гр. Провадия, водачът на Л.А. «Фолксваген» Р.М. (30 г.) от с. Вълнари, не спазва разпоредбите на пътен знак «Стоп! Пропусни движещия се по път с предимство» и става причина за ПТП с Т.А. «Ман». Вследствие на инцидента са пострадли трима пътници от лекия автомобил – двама мъже и една жена, на възраст 48 г., 44 г. и 42 г., които са получили леки контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

 

Пак вчера, но в около 7,40 ч., във Варна, на ул. «Христо Смирненски», водачката на Л.А. «Опел» Д.В. (47 г.) от града, при маневра за заобикаляне, блъска движещ се отдясно велосипедист – мъж на 39 г. от Варна, който от своя страна се блъска в попътно движещ се пред него неизвестен велосипедист. Вследствие на инцидента велосипедистът е получил фрактура на тазобедрената става, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Отново в сряда във Варна, при слизане от бул. «В. Левски», в посока ул. «Царевец», водачът на Л.А. «Ситроен» И.С. (26 г.) от с. Гривица, поради движение с несъобразена скорост, блъска пешеходка – жена на 47 г. от Варна. Вследствие на инцидента жената получава контузии на дясна подбедрица и десен лакът, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна