IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
13:39 | 26 август 2015
Обновен: 16:25 | 6 септември 2024

Четирима пострадаха в катастрофи във Варна

Двама шофьори, жена и мотоциклетист посетиха болницата

По материала работи: Борис Проданов
Четирима пострадаха в катастрофи във Варна

На 24 август т.г. в около 22,05 ч. Варна, на кръстовището на бул. «Цар Освободител» и ул. «Цар Асен», водачът на Л.А. «Рейндж Роувър» А.Г. (32 г.) от Варна, преминава на червен забраняващ сигнал на светофарната уредба и става причина за ПТП с Л.А. «Фолксваген» с водач К.К. (25 г.), който се движи на зелен сигнал.  Вследствие на инцидента са пострадли двамата водачи, които са получили леки контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

 

На 25 август т.г., около 11,40 ч., във Варна, на ул. «Акад. Курчатов», водачът на микробус «Фолксваген» А.М. (60 г.) от Варна, при маневра за движение назад, блъска пешеходка – жена на 56 г. от Аксаково, която се намира зад автомобила. Вследствие на инцидента жената е получила фрактура на лявата китка, прегледана е и освободена, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Пак в същия ден, но в около 19,30 ч. във Варна, на кръстовището на бул. «Цар Освободител» и ул. «Битоля», водачът на Л.А. «Фиат» С.Ч. (46 г.) от Варна, предприема маневра за завой наляво на червен забраняващ сигнал на светофарната уредба и става причина за ПТП с мотоциклет «Дукати» с водач А.П. (22 г.), който се движи на зелен сигнал.  Вследствие на инцидента мотоциклетистът получава фрактура на дясна ключица, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна