IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
11:10 | 29 юни 2015
Обновен: 07:40 | 4 септември 2024

Стреляха по жилището на наш колега

През 2008 г. на ул. “Раковска”79 във Варна е имало уцелено дете

По материала работи: Борис Проданов
Стреляха по жилището на наш колега

За тревожен инцидент в петък в 20,25 ч. разказа нашият колега с инициали Б.Б. На ул. “Раковска”79 във Варна, където той живее със семейството си е имало стрелба, счупено е стъклото на терасата му.

“Котката влезе със съскане, чух счупване на стъкло – разказа той. – Първоначално помислих, че е направила беля, обръщайки някоя саксия. Когато обаче излязох на балкона видях дупка в стъклото.”


Потърпевшият веднага се обадил в полицията. След час и половина са дошли 6-има полицаи, които направили оглед и с това се изчерпала свършената от тях работа.

“Поискаха да пусна жалба, защото при щета от десетина лева прокурорът е този, който решава. Направих го, но не ми е за парите, защото през 2008 г. отново имах подобен случай. Тогава стреляха по колата ми и предупредих, че някой на тази улица ще пострада. И действително – само след месец имаше уцелено дете”, добави той.


Колегата ни раказа, че вероятно стрелбата е била по гларуси. Той няма врагове и не се притеснява, че “огънят” е насочен към него. Вероятно извършителят е разположен на ул. “Раковска” в номерата от 60 до 68.

 

Коментари

Новини Варна