Варна 20°
fallback
Крими
16:27 | 25 юни 2015
Обновен: 13:28 | 23 октомври 2024

Обявен за издирване опита да финтира полицаите

21-годишният варненец осъмна обаче в ареста

По материала работи: Златина Добрева

21-годишен варненец, обявен за общодържавно издирване заради извършено от него престъпление, опита да избяга от полицаите, които го открили, но осъмна в ареста и се сдоби с още едно обвинение в хулиганство.

Екшънът се разиграл около 13.45 часа. Разследващите установили, че издирваният младеж е на ул. "Момина сълза" и пратили униформени да го задържат. А. М. обаче решил да не се даде без бой и след като засипал униформените с ругатни, обиди и псувни, "уволнил" ги няколко пъти, оказал сериозна съпротива при опита да му закопчеят белезниците. Изблъскал полицаите и опитал да избяга, но не успял.

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Друг буен варненец пък вече разбра наказанието си. 100 лв. ще плати 41-годишният мъж, след като си изтърва нервите на кръстовището на Червения площад. Той бил зад волана на автомобила си и буквално побеснял, след като няколко младежи хукнали да пресичат пред него неправилно. След серията обиди към пешеходците и разменени взаимно остри реплики, той не издържал, слязъл от колата и забил шамар на едно от момчетата. Лиляна Трънкова

Автор на статията:
Златина Добрева
0 коментара
fallback
fallback