Варна 16°
fallback
Крими
15:00 | 20 юли 2022
Обновен: 19:39 | 8 октомври 2024

Млад мъж отмъкна над 12 000 лв. от хотелска стая във Варна

Ограбиха мъж в района на Зеленчуковата борса

По материала работи: Ставри Таргов

28-годишен жител на Русе, известен на МВР, е задържан вчера в полицейското управление на Пето РУ във Варна. Според данните до момента младият мъж е извършил кражба от хотелска стая на 3 400 евро и 4 780 лева чрез отключване, проникване в стаята и последвало отключване на персонален сейф.

Посегателят е направил пълни самопризнания и е върнал част от откраднатите пари. По случая е образувано досъдебно производство и предстои повдигане на обвинение.

Преди ден жител на Девня потърсил помощ от служителите на Трето РУ – в района на зеленчуковата борса той бил нападнат от друг мъж, който чрез използването на физическа сила и заплахи, му е извършил грабеж на известна сума пари и мобилен телефон.

В резултат на предприетите незабавни оперативни действия извършителят на деянието – 64-годишен варненец, известен на МВР, осъждан, е задържан в ареста за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и е докладвано на прокуратурата.

Вчера полицаи от Първо РУ са задържали за срок до денонощие 57-годишен рецидивист, жител на Девня. Според събраните до момента доказателства дни по-рано той е откраднал портмоне с лични документи и сумата от над 200 лева от офис в централната част на областния град.

По случая е образуваното досъдебно производство и предстои повдигане на обвинение.

 

Автор на статията:
Ставри Таргов
Варна кражби
0 коментара
fallback
fallback