IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
11:00 | 8 април 2022
Обновен: 13:31 | 12 септември 2024

Задържаха двама с дрога във Варна

У единия е намерен хероин

По материала работи: Ставри Таргов
Задържаха двама с дрога във Варна

В хода на проверка на 40-годишен варненец, извършена на 3 април, след обяд, униформените иззели от него три броя полиетиленови пликчета, съдържаща кафяво вещество с тегло 0,59 г – хероин, показала направената експертна справка.

Мъжът е известен на органите на реда, задържан е с  полицейска мярка за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство.

На 6 април при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие, предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, свързани с наркотични вещества, на територията на Второ РУ, е задържан 22-годишен варненец.

Мъжът е известен на органите на реда, осъждан и преди месец е излязъл от ареста. След направен обиск в жилището на мъжа, криминалистите са установили, че извършителят държи наркотици и прекурсори с цел разпространение и иззели 1 електронна везна, метамфетамин и марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство и е предаден на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна