IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
14:45 | 4 януари 2021
Обновен: 11:24 | 15 септември 2024

2 катастрофи станаха за ден на пътя Варна - Добрич

По празниците не мина и без блъснат пешеходец

По материала работи: Ставри Таргов
2 катастрофи станаха за ден на пътя Варна - Добрич

На 2.01. т.г. около 10:00 часа на пътя Добрич - Варна е възникнало ПТП. Водачът на «Пежо» на 33 г. по време на движение поради несъобразена скорост губи контрол над автомобила и се блъска в дърво край пътното платно.

Вследствие на инцидента мъжът получава контузия на глава и фрактура на дясна ключица, прегледан е и освободен, без опасност за живота.
 
Същия ден около 18:45 часа отново на пътя Варна - Добрич, водачът на «Субару» на 24 г. поради несъобразена скорост с гъстата мъгла, губи контрол над автомобила и се блъска в камион «Форд», който изчаква на знак «Стоп».

Вследствие на инцидента водачът на първия автомобил е получил контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.
 
На 1.01. т.г., в с. Каменар на ул. «Васил Левски» водачът на «Мерцедес» на 18 г. по време на движение поради несъобразена скорост при ляв завой губи контрол над автомобила и се блъска в ограда.

Вследствие на инцидента е пострадал пътник в автомобила (18 г.), който получава контузия на ръка, прегледан е и освободен, без опасност за живота.
 
На 1.01. т.г., на бул. «Януш Хунияди» водачът на «Ауди» на 35 г. по време на движение блъска пешеходец, който пресича пътното платно на неразрешено място.

Вследствие на инцидента мъжът (68 г.) получава контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна