IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
16:19 | 25 март 2015
Обновен: 21:02 | 11 септември 2024

Варненската полиция не разкри нито едно престъпление за 24 часа

Това сочи статистиката на регионалното поделение на вътрешното министерство

По материала работи: Златина Добрева
Варненската полиция не разкри нито едно престъпление за 24 часа

Варненската полиция отбеля своеобразен рекорд в дългогодишната си история. В рамките на 24 часа блюстителите на реда в морската столица не са разкрили нито едно престъпление от какъвто и да е характер. Това сочи статистиката на регионалното поделение на вътрешното министерство.
Само преди няколко дни новият главен секретар на МВР Георги Костов и и.д. окръжен прокурор на Варна Радослав Лазаров порицаха остро работата на полицията край морето и подчертаха ниската разкриваемост. Реакция от местното ръководство на критиките нямаше. Но редовният бюлетин говори красноречиво: „ Не са разкрити извършители на престъпления“.
За същите 24 часа на територията на Варна са регистрирани 1 взломна и 1 джебчийска кражба, една кражба на лека кола, 3 разбити и обрани автомобила, 2 криминални престъпления и 1 грабеж. Регистрирана е една катастрофа с 1 пострадал гражданин, без опасност за живота.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна