IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
16:46 | 23 февруари 2015
Обновен: 01:31 | 11 октомври 2024

Глобиха пиян домакин, погнал госта си с нож

Мъжът трябва да брои 280 лв. на съквартиранта си

По материала работи: Лиляна Трънкова
Глобиха пиян домакин, погнал госта си с нож

280 лв. глоба отнесе 34-годишен мъж от Каменар, който на пияна глава подгонил госта си с нож.

Екшънът се развихрил около 17 часа следобед на Сирни заговезни. Пияният Диян Христов се спречкал в квартирата си със свой гост и за да го отпрати  размахал кухненски нож. Неговият съквартирант, в опит да предотврати по-сериозен конфликт, съборил на пода Диян, но бил порязан по ръката от ножа. Раненият мъж отишъл до спешния център, но на връщане бил пресрещнат на паркинга пред  блока  отново от Диян. 34-годишният мъж го погнал с псувни и руганти на улицата, двамата отново се спречкали и започнали да се блъскат в присъствието и на други свидетели. На място били извикани екипи на полицията, които задържали във входа на блока буйният пияница и го отвели  до районното управление на МВР за съставяне на акт за проява на дребно хулиганство.

Вчера пред съда 34-годишният мъж изрази съжаление за постъпката си и поиска да му бъде наложена парична санкция. Съдебният състав счете, че има основания за налагане на административно наказание за нарушението на обществения ред и спокойствие. Непристойната проява е извършена на публично място, но не представлява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс, а е нарушение на Указа за борба с дребното хулиганство, наказуемо с глоба от 100 до 500 лева или със задържане в структурно звено на МВР за срок до 15 денонощия.

 

Коментари

Новини Варна