IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
14:47 | 23 февруари 2015
Обновен: 15:21 | 9 октомври 2024

4-годишно дете с опасност за живота след катасторфа

Малчуганът не бил в задължителната детска седалка

По материала работи: Лиляна Трънкова
4-годишно дете с опасност за живота след катасторфа

4-годишно момченце е с опасност заживота в реанимация след тежка катастрофа на автомагистрала „Хемус“. Освен него са пострадали още двама души. Тяхното състояние е стабилно.

Инцидентът станал в неделя, около 13.15 часа, малко преди отбивката за Повеляново, в посока към Варна. 55-годишен мъж от Търговище стъпил здраво на газта на хондата си и при ляв завой изтървал контрола над автомобила и се обърнал по таван в отводнителен канал. Той е откаран в болница с фрактура на шиен прешлен, фрактура на три ребра и контузия на мозъка, 45-годишна жена от Варна, която била на предната седалка до него  е с контузия на главата и комоцио. 4-годишното момченце получило тежка черепно – мозъчна травма, настанено е в реанимацията на МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота.

Още един тежък инцидент стана близо до Повеляново и то отново заради превишена скорост. 34-годишен мъж от Девня се обърна по таван с форда си при ляв завой. При инцидента е постарадал 42-годишният му приятел, който е с контузии на главата и гръдния кош.

Високата скорост е причината и за катастроха насред Приселци. 44-годишен мъж от Слънчево се заби в крайпътно дърво, след като изтърва контрола над форда си. Той е откаран в болница с контузия на гръдния кош.
Тийнейджър е в болница с контузия на лявата лумбална област, след като беше блъснат до автобусна спирка на бул. „Левски“. 39-годишен варненец изобщо не намалил скоростта, въпреки че минавал покрай спрял на спирката автобус и блъснал с волвото си момчето, което пресичало.

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна