Варна
fallback
Крими
09:39 | 22 февруари 2015
Обновен: 22:28 | 18 октомври 2024

Такси и БМВ се помляха, осем ранени

Няма опасност за живота на пострадалите

По материала работи: Лиляна Трънкова

Осем души са ранени при сблъсък межу варненско БМВ и такси. Опасност за живота на ранените няма. Един от тях все още е в реанимация, но състоянието му е стабилно. Друи трима са в различни отделения под лекарско наблюдение. Останалите четирима са прегледани в спешния цетнър и след като им е оказана първа помощ са се прибрали. Те имат различни травми.

Инцидентът станал тази вечер, около 25 минути след полунощ на кръстовището на ул. „Отец Паисий” и бул. „Цар Освободител”, до сградата на здравната каса. 31-годишният шофьор на таксито не спрял на стоп и помел БМВ-то, което се движело по пътя с предимство. Заради високата скорост, с която са се движели и двете коли, ударът е бил много тежът. Возилата са буквално размани. Пострадали са всички пътници в двата автомобила. Зад волана на БМВ-то е било 18-годишно момче, в колата пътували тримата му непълнолетни приятели.

Общо 15 катастрофи са станали във Варна и областта през изминалото денонощие. При друга катастрофа има ранен пешеходец, който е без опасност за живота. При всички останали инциденти са нанесени само материални щети и няма пострадали граждани.

Лиляна Трънкова

Автор на статията:
Лиляна Трънкова
0 коментара
fallback
fallback