IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
15:34 | 11 февруари 2015
Обновен: 23:23 | 10 октомври 2024

Мъж утрепа хъски с вила, за да спаси кокошките си

Собственикът на породистото куче има друга версия за инцидента

По материала работи: Златина Добрева
Мъж утрепа хъски с вила, за да спаси кокошките си

39-годишен мъж от Бяла уби сибирското хъски на съседа си, за да не му изяде кокошките. Според собственика на породистото куче обаче случаят изобщо не е такъв.
Сигнал за екшъна подал собственикът на хъскито. Той съобщил в полицията, че неизвестен мъж е проникнал в неговия имот, като убил кучето му. Малко по-късно униформените прибрали 39-годишния съсед. Според официалната информация на разследващите кучето влязло в съседския двор и нападнало кокошките. Мъжът искал да изгони животното от пернатите, взел вила, която му била под ръка, и започнал да я размахва. В мелето ударил кучето и го убил.
Собственикът на породистото животно обаче твърди друго. Според него съседът му имал гости и всички били порядъчно почерпени. Той смята, че именно те са развързали кучето му и са го пуснали. Пияните мъже се уплашили, че ще нападне кокошките, и стопанинът им промушил животното с вила.
От полицията съобщиха, че официалната информация, с която разполагат, не потвърждава тази версия.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна