IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
14:39 | 4 февруари 2015
Обновен: 07:02 | 11 октомври 2024

Бащата на сестрите Белнейски намерен мъртъв

Тялото е откарано в „Съдебна медицина” за аутопсия

По материала работи: Златина Добрева
Бащата на сестрите Белнейски намерен мъртъв

Бащата на двете сестри Белнейски, Стоимен Белнейски, е намерен мъртъв в района на жп гара Пазарджик. Това съобщи говорителят на ОД на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов пред "Фокус". Сигналът е подаден от негов колега вчера малко преди 16 ч. На мястото са пристигнали екип на полицията и „Спешна помощ”, които са констатирали смъртта на мъжа.
Няма видими следи от насилие.
Тялото е откарано в „Съдебна медицина” за аутопсия, но няма данни за насилствена смърт. По всяка вероятност се касае за друг вид причина за смъртта, уточни Стоянов.
На 21 май 2014 г. Върховният касационен съд осъди на доживотен затвор Лазар Колев. Той беше осъден за това, че в началото на 2008 г., за да прикрие изнасилване и блудство е убил с особена жестокост сестрите Росица и Христина Белнейски. Той беше осъден и да заплати на родителите на сестрите обезщетение за претъпени морални вреди общо в размер на 400 000 лв., припомня dnes.bg.

Коментари

Новини Варна