IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
16:54 | 7 януари 2015
Обновен: 18:38 | 20 октомври 2024

Двама отиват на бърз съд за наркотици

Варненците са криминално проявени

По материала работи: Златина Добрева
Двама отиват на бърз съд за наркотици

Двама варненци ще бъдат съдени по бързата процедура, след като бяха спипани с различно количество дрога. След едно денонощие в различни арести те са освободени, като в рамките на една работна седмица ще бъдат изправени пред Темида.
Пръв бил арестуван 30-годишен варненец. Той бил засечен от полицейски патрул в 10,50 часа преди обяд на ул. „Княз Черказки“. Тъй като поведението му било съмнително, униформените проверили документите му. Справка в масивите на МВР установила, че мъжът има криминални регистрации за различни престъпления. След обиск у него били открити 2 найлонови пликчета с хероин.
Отново с 2 пликчета хероин, но малко повече като количество, е задържан 26-годишен варненец. Той пътувал с такси, което било спряно от полицаи на кръстовището на ул. „Сава“ и ул. „Цар Иван Страцимир“. Дрогата била открита на предната дясна седалка на жълтата кола и се оказало, че тя е на пътника. Според справка в досието на задържания той вече е бил осъждан за подобно престъпление.

Коментари

Новини Варна