IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
14:25 | 20 ноември 2014
Обновен: 06:56 | 11 септември 2024

Варненец в кома след жесток побой

62-годишният мъж е с опасност за живота

По материала работи: Златина Добрева
Варненец в кома след жесток побой

62-годишен варненец е в кома и с опасност за живота след жесток побой. Двамата нападатели са задържани. Те са 38-годишен варненец и 61-годишен мъж от село Слънчево. По данни на полицията вторият мъж има няколко криминални регистрации.
Инцидентът станал около 22.50 часа вечерта. 62-годишният мъж вървял по шосето, когато бил застигнат от автомобил, в който пътували другите двама. Мъжете от колата се скарали с пешеходеца, скандалът взел грозни размери и в крайна сметка двамата смлели от бой човека и го зарязали да лежи на улицата в локва кръв. Екшънът се разиграл на ул. „Средна гора“ в Слънчево. Минути по-късно кметът на селото открил пребитият мъж да лежи в безпомощно състояние. Той веднага се обадил на 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и бърза помощ. Пострадалият е откаран в болница с фрактура на черепа и оток на мозъка. Състоянието му е изключително тежко и лекарите не дават гаранция за живота му.
Срещу двамата биячи е образувано предварително производство, което засега е за нанасяне на тежка телесна повреда. Случаят е под надзора на Варненската районна прокуратура.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна