IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
11:35 | 14 ноември 2014
Обновен: 04:53 | 10 септември 2024

Шофьор на автобус наби спирачки, пътничка пострада

77-годишната жена е в болница с фрактура

По материала работи: Златина Добрева
Шофьор на автобус наби спирачки, пътничка пострада

77-годишна жена от Аксаково пострада в градския транспорт. Инцидентът станал снощи около 17:50 часа в района на спирка "Тракия" във Варна.
Шофьорът на автобуса внезапно набил спирачки и пътничката паднала. Възрастната жена е с фрактура на шийката на лява бедрена кост. Прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ "Св. Анна". По случая е образувано досъдебно производство.

По същото време снощи е станал пътен инцидент и по бул. "Вл. Варненчик". Мотопед с водач К.Н. на 33 г. от Варна, неправоспособен, блъснал 67-годишен пешеходец. Вследствие на удара е пострадал водачът на мотопеда, който получава контузии на носа и ребрата. Прегледан е и е освободен, без опасност за живота.

Дете пешеходец също е блъснато вчера. За щастие то се е отървало без наранявания, но е било със силна уплаха.
Катастрофата станала на ул. "Царевец". Водачът на "Форд" - П.И. на 22 г. от Русе, при приближаване на пешеходна пътека, обозначена с пътна маркировка и пътен знак, близо до входа на учебно заведение, не пропуснал и блъснал детето.

Черно море

Коментари

Новини Варна