IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
14:54 | 13 ноември 2014
Обновен: 10:07 | 11 септември 2024

Варненец обра магазин с нож

60-годишна отмъкна оборота на павилион за цигари

По материала работи: Златина Добрева
Варненец обра магазин с нож

Двама крадци са спипани от варненската полиция в рамките на няколко часа. След 24 часа в ареста те са освободени, а срещу тях са образувани досъдебни производства.
По-тежко е положението на 36-годишен варненец, който решил да направи „удара на живота си“, но ударил на камък. Мъжът нахлул в магазин за плодове и зеленчуци, размахал нож срещу продавачката и поискал оборота, но за негово разочарование си тръгнал само с 60 лв. Мъжът вече е бил осъждан за кражби, но сега го очаква процес за въоръжен грабеж.
Негова “колежка” на 60 години изкарала по-голям късмет. Дамата, която също вече е била осъждана за кражби, решила да се върне към стария си занаят и обрала павилион за цигари и алкохол на спирка „Марек“. Парите, които намерила, били 547 лв. Добричлийката успяла да похарчи заработеното, но била закопчана от полицаите. На жената е наложена мярка за неотклонение "подписка".
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна