IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
08:14 | 11 ноември 2014
Обновен: 17:19 | 9 септември 2024

Оправна булка източи дебитната карта на пенсионер

41-годишна дама от Дългопол опразнила картата на свой съгражданин

По материала работи: Златина Добрева
Оправна булка източи дебитната карта на пенсионер

41-годишна дама от Дългопол източи дебитната карта на свой съгражданин на 69 години, но беше спипана от полицията. Заради обърканите показания на задържаната разследващите все още не знаят как  е успяла да се сдобие с банковата карта.
Сигнал в полицията подал пострадалият мъж. Той се оплакал, че незнайно как останал без портмоне, в което била въпросната дебитна карта, а до нея – прилежно сгънато листче с пин кода. Мъжът не знаел дали портмонето му е било откраднато, или го е изгубил сам, но то попаднало в ръцете на сръчната дама. Той опитал да изтегли пари от сметката си от гише в банката, но от там му казали, че тя е празна. Разследващите бързо успели да засекат от кой банкомат е извършена транзакцията и в колко часа. А от записите станало ясно и кой го е направил. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Варна.  
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна