IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
13:39 | 28 октомври 2014
Обновен: 12:14 | 12 октомври 2024

Арестуваха двама шофьори без книжки

И двамата ще бъдат съдени по бързата поцедура

По материала работи: Лиляна Трънкова
Спипаха двама подпийнали шофьори

Двама варненски шофьори осъмнаха зад решетките, след като за пореден път бяха засечени от пътна полиция зад волана, след като книжките им били отнети за алкохол. И двамата ще бъдат съдени по бързата поцедура.
Първо бил засечен 28-годишен мъж, който бил спрян за рутинна проверка с БМВ-то си. След като не успял да покаже на униформените шофьорската си книжка, проверка в масива на МВР показала, че тя му била отнета за 1 година с решение на съда за шофиране под въздействието на алкохол.
Другият шофьор е на 49 години, също от Варна и бил спрян на ул. „Ангеларий“ с опела си. В неговия случай книжката му също била отнета за година отново за алкохол.
Още един шофьор ще бъде съден по бързата процедура, но той, за разлика от другите двама, тепърва ще разбере за колко време ще се прости с книжката си, след като бил засечен убилно пиян зад волана на реното си. 42-годишният варненец спрял дрегера на 2.95 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба.

 

Коментари

Новини Варна