Варна
fallback
Новини Варна
13:00 | 22 март 2016
Обновен: 05:20 | 23 октомври 2024

6 пожара горяха във Варна

Няма пострадали хора

По материала работи: Борис Проданов

На 21.03. т.г., около 07:25 часа, е получен сигнал за пожар Л.А. «Шевролет», намиращ се в с. Дюлино, общ. Бяла. Причината за инцидента е в процес на установяване. Няма пострадали хора. Увреден е целият автомобил.

На 21.03. т.г., около 09:20 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се на ул. «Николай Чернишевски» в гр. Варна. Причината за инцидента е неправилно боравене с нагревателен уред – забравена включена готварска печка с ядене. Няма пострадали хора. Изгорели са: 2 бр. кухненски шкафове, домакинско имущество, опушени са 25 кв. м. стени.

На 21.03. т.г., около 16:15 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се на ул. «Д-р Петър Берон» в гр. Варна. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Няма пострадали хора. Изгорели са: мебели, входна врата и дървена дограма, покривна конструкция – 30 кв. м.

На 21.03. т.г., около 16:30 часа, е получен сигнал за пожар в трафопост, намиращ се в с. Здравец, общ. Аврен. Причината за инцидента е късо съединение. Няма пострадали хора. Увредени са бетонна конструкция, предпазители, контролна разпределителна система.

На 22.03. т.г., около 01:35 часа, е получен сигнал за пожар Л.А. «Грейт Уол», намиращ се в ж.к. «Трошево» в гр. Варна. Причината за инцидента е в процес на установяване. Няма пострадали хора. Увреден е целият автомобил, като от огъня е засегнат и Л.А. «Фолкваген», паркиран близо.

На 22.03. т.г., около 03:00 часа, е получен сигнал за пожар Л.А. «Фолксваген», намиращ се в ж.к. «Младост» в гр. Варна. Причината за инцидента е в процес на установяване. Няма пострадали хора. Увредена е задната част на автомобила и купето. От огъня са засегната Л.А. «Тойота» и Л.А. «Форд», паркирани близо.

 

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара
fallback
fallback