IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
08:25 | 25 декември 2015
Обновен: 15:39 | 8 септември 2024

Без сняг за Коледа, може да се ходи на плаж

Максималните температури ще са 9°-12°

По материала работи: Деян Михайлов
Без сняг за Коледа, може да се ходи на плаж

Ще бъде предимно ясно. На места в равнините на Северна и Източна България, както и в котловините, ще се образува мъгла. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, без валежи. На места в сутрешните часове видимостта ще е намалена. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Днес ще е със слаб, в Дунавската равнина – до умерен запад-северозападен вятър ще проникне студен въздух. Видимостта в равнините и котловините ще се подобри и над повечето райони ще бъде предимно слънчево. Над Източна България ще се задържи със значителна ниска облачност. Максималните температури ще са предимно между 9° и 14°. Атмосферното налягане и по-високо от средното за месеца и още малко ще се повиши.

Коментари

Новини Варна