IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
17:03 | 30 ноември 2015
Обновен: 09:55 | 3 септември 2024

Младежи крадоха перилни препарати от магазин

53-годишна задигнала личен багаж от магазин за хранителни стоки

По материала работи: Слав Велев
Младежи крадоха перилни препарати от магазин

Двама младежи бяха задържани от варненските полицаи след кражба на перилни препарати от магазин. На 29 ноември е получен сигнал за кражба на перилни препарати от стелажите на магазин, намиращ се на ул. "Плевен". След проведените оперативно-издирвателни дейности, непосредствено след извършване на деянието са установени и задържани за срок до 24 часа извършителите: С.Т., на 18 г. от Варна, известен на МВР, и непълнолетно момче от гр. Генерал Тошево, също известно на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.


В събота пък е получен сигнал за кражба на личен багаж, оставен на рафт за личен багаж в магазин за хранителни стоки, намиращ се в жк «Вл. Варненчик». След проведените оперативно-издирвателни дейности е установена и задържана за срок до 24 часа извършителката - С.С. (53 г.) от Варна, неизвестна на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Коментари

Новини Варна