IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
14:37 | 23 септември 2015
Обновен: 12:06 | 24 август 2024

Пламен Димитров: Кандидатите за кметове по места да чуят хората и техните проблеми

КНСБ организира във Варна среща на претенденти за кметския пост и жители на града

По материала работи: Деян Михайлов
Пламен Димитров: Кандидатите за кметове по места да чуят хората и техните проблеми

Необходимо е кандидатите за кметове по места да чуят хората и техните проблеми. Организирали сме срещите  преди започването на предизборната кампания, която невинаги е коректна, както е известно,  за да се запази един по-спокоен тон. Това заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров във Варна при откриването на среща на претенденти за кметския пост и жители на града.

На дебата присъстваха много членове на синдикални организации, варненци, Пламен Димитров – лидер на КНСБ, председатели на федерации, съюзи и синдикати, както и кандидатите Кирил Йорданов и Данаил Папазов. Останалите кандидати за кметове отсъстваха поради неотложни ангажименти. 

“Ние започнахме в началото на месец септември в цялата страна срещи с водачите на листи на основните политически партии и коалиции, с кандидат кметовете, с една единствена цел – не толкова да чуем техните предизборни платформи и програми, защото след два дни това ще започне да се случва ежедневно, а и постоянно в рамките на този месец. Колкото те да чуят нас.” Каза Пламен Димитров пред присъстващите.
 
Дебатите преминаха в спокоен и толерантен тон, а въпросите които варненци поставяха бяха свързани с преместването на пристанището, общинската икономика и нените перспективи,  културните сцени във Варна и тяхното разширяване и стопанисване, ремонтите , детските заведения и много други. 

Татяна Кисьова

Снимка Пламен Гутинов

Коментари

Новини Варна