Варна 15°
fallback
Новини Варна
20:40 | 2 август 2015
Обновен: 09:27 | 27 октомври 2024

Утре по морето ще по-хладно

Температурите ще достигнат едва 25-28 градуса, ще духа североизточен вятър

По материала работи: Слав Велев

Утре по морето ще е по-хладно. Температурите ще достигнат едва 25-28 градуса, ще духа североизточен вятър. Температурата на морската вода също е около 25-28 градуса, вълнението на морето - около 3 бала.   

Над страната през нощта ще е предимно ясно. Утре ще е слънчево с временни увеличения на облачността. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса. След обяд над Югозападна България ще се развива купеста облачност, но валежи са малко вероятни.   

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд в масивите от Западна България ще се развива купеста облачност, но само на отделни места е възможно да превали. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, а на 2000 метра – около 18 градуса.  

Във вторник и сряда ще бъде слънчево, в следобедните часове над планинските райони ще се развива купеста облачност, но вероятността за валежи е малка. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31 и 36 градуса.   

В четвъртък над страната ще има по-значителни увеличения на облачността.

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback