IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
15:15 | 28 октомври 2024
Обновен: 17:22 | 28 октомври 2024

VII СУ "Найден Геров“ с тържество по повод 60-ата си годишнина

Празникът е в сряда (30 октомври)

По материала работи: Александър Дечев
VII СУ "Найден Геров“ с тържество по повод 60-ата си годишнина

VII СУ „Найден Геров“ организира заключително тържество, посветено на 60-годишнината от създаването на учебното заведение. Празникът ще се проведе в навечерието на Деня на народните будители - 30 ноември, сряда, в двора на училището.

Денят ще бъде неучебен, но в сградата на училището и в двора от 14:00 часа ще се съберат всички учители и ученици, за да участват в разнообразни извънкласни и извънучебни занимания. Те са организирани от учителите, Ученическия съвет, учениците и родителите.

Сред заниманията са работилница по творческо писане, ателиета по рисуване, роботика и компютърна графика, пеене на караоке, музикални изпълнения на различни инструменти, забавни опити по химия и биология, спортни занимания, танци и хора, викторина, решаване на кръстословици, кръгла маса по проблемите на мотивацията за учене и други. От 17:30 ч. в двора ще започне тържество, посветено на историята на училището.

 

Коментари

Новини Варна