IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
16:55 | 26 октомври 2024
Обновен: 19:21 | 26 октомври 2024

Слънчева и топла неделя във Варна

18 градуса ще бъде максималната температура в деня на вота по морето

По материала работи: Слав Велев
Слънчева и топла неделя във Варна

Слънчево и топло ще бъде в деня на вота тази неделя във Варна.

До края на деня ще бъде предимно слънчево, със слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 18° и 23°, на морския бряг между 16° и 19°. След полунощ в източните райони ще започне да се образува мъгла или ниска облачност, които ще се задържат до към обяд утре. Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°, на отделни места в низините и в отделни котловини до минус 2°. Вечерта в събота ще бъде предимно ясно, през нощта почти тихо. Сутринта на места ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. През деня ще духа слаб вятър от юг и югоизток.

Минимални температури между 1° и 6°, по крайбрежието до 10°, максимални от 16° до 21°.

За Варна минимална температура 10°, максимална 18°.

Вълнението на морето е 1-2 бала. Температура на морската вода 17°-18°.

Добри остават условията за туризъм в планините – слънчево време, ще духа слаб вятър с посока от югозапад, след обяд от северозапад. И макар че тази нощ ще преминем към зимното астрономическо време, премествайки стрелките на часовниците с един час назад, температурите и в близките дни ще останат по-високи от типичните за сезона, като през първите дни от новата седмица дори още малко ще се повишат.

Коментари

Новини Варна