IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
12:00 | 18 октомври 2024
Обновен: 14:19 | 18 октомври 2024

Община Варна купува оборудване за събития за 1,2 млн. лв.

Местната власт търси мобилна сглобяема сцена, сценично осветление, мултимедия, видеостени, лед и други екрани

По материала работи: Слав Велев
Община Варна купува оборудване за събития за 1,2 млн. лв.

Община Варна обяви обществена поръчка за осигуряване на оборудване за културни, образователни, спортни и информационни събития. Оборудването е обособено в три позиции и трябва да включва мобилна сглобяема сцена, сценично осветление, мултимедия, видеостени, лед и други екрани.  

При изпълнение на поръчката, участниците трябва да доставят, монтират и обслужват оборудването - сцената, осветлението или различните видове екрани. Те ще се използват при различни културни, образователни, спортни и информационни събития, на които Община Варна е организатор или съорганизатор. 

С оглед на това и за да осигури за всеки конкретен случай получаването на услуги от лица с опит и професионална квалификация, както и с цел постигане на целесъобразност при разходване на годишните бюджети, определени за тази дейност, Община Варна е взела решение да се проведе открита процедура за сключване на рамкови споразумения. Те ще бъдат със срок на изпълнение до 4 години, считано от датата на подписването им. Избрани ще бъдат трима потенциални изпълнители по всяка обособена позиция поотделно, които отговарят на предварително обявените условия. Общата стойност на поръчката е в размер до 1,2 млн. лв. за всички позиции и за целия четиригодишен период. 

В процедурата за възлагане на обществена поръчка могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица или техни обединения. Община Варна предоставя неограничен, пълен, безплатен и пряк достъп до документацията за участие в обществената поръчка чрез Централизираната електронна платформа ТУК

Коментари

hahahahaha ( преди 1 час )
Успех пожелавам някой да успей да се добере до каквато и обществена поръчка при тази токсична секта и *** шарлатано дебилска! всички обществени поръчки се договарят в адвокатски кантори и по заведения! според такса!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна