Варна 13°
fallback
Новини Варна
09:30 | 18 октомври 2024
Обновен: 13:14 | 18 октомври 2024

Стана ясно какво е състоянието на момичето, паднало с кола във варненски подлез

Акт е съставен на бащата й, който е собственик на автомобила

По материала работи: Слав Велев

Снимка: Фейсбук

Стана ясно какво е състоянието на момичето, паднало с кола в подлеза на сп. "Делфинариума" на бул. "Княз Борис I" във Варна. Тя е настанена в болницата с фрактури на палец на дясна ръка, счупени един шиен и два гръдни прешлена.

Вчера, около 7.30 часа сутринта, 17-годишната девойка губи контрол над "Аудито" на баща си и пада в пешеходен подлез. Девойката е без сведетелство за управление, на бащата – собственик на автомобила е съставен акт, съобщават от полицията във Варна.

17-годишно момиче, което падна с колата си в пешеходен подлез във Варна, и друг път е шофирало автомобила на баща си. Видеоматериали в социалните мрежи показват, че това не е първото подобно нарушение на момичето. Това заяви пред NOVA началникът на сектор "Пътна полиция" в морския град  Петко Камбуров, според когото причините за катастрофата са съчетание от несъобразена скорост и липсата на качества и умения на неправоспособната водачка.

Все още няма резултати от кръвната проба за употребата на алкохол и наркотични вещества на момичето. 

„Закъснявала за училище, взела ключовете от баща си и потеглила”, посочи инспектор Камбуров. Той добави, че са съставени актове на момичето и на баща му.

Автор на статията:
Слав Велев
ауди спирка Варна сп. Делфинариума новини варна кола подлез варна момиче тийн баща
0 коментара
fallback
fallback