IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
17:00 | 17 октомври 2024
Обновен: 19:20 | 17 октомври 2024

Дете фучи с тротинетка във Варна, минава на червено

Липсата на контрол на движението на ел. тротинетки във Варна ще доведе до все повече инциденти

По материала работи: Слав Велев
Дете фучи с тротинетка във Варна, минава на червено

Снимка: Фейсбук/Вартан Сетракян

Пореден случай на опасно каране на ел. тротинетка от Варна. Мъж се обърна в социалните мрежи към родителите на дете, което се движи рисково в града с мощно двуколесно. Той ги предупреди да вземат мерки, за да не съжаляват на по-късен етап.

"Към родителите на това момченце, моля поговорете с него да се пази мина на червено да пази Господ щеше да му е последното каране в живота! Хора, обръщайте внимание на тези деца, говорете с тях. виждате какво се случва всеки ден по пътищата, една грешка е за цял живот!", посочи Вартан Сетракян.

Потребители се съгласиха, че въпросните превозни средства действително могат да бъдат много опасни в ръцете на дете.

Друг мъж посочва, че е имало и друг рисков момент с това дете по-рано днес. "Днес на "Тролейна: щеше да се забие в една кола", разкрива Александър Д.

Липсата на контрол на движението на ел. тротинетки във Варна ще доведе до все повече инциденти с двуколесните индивидуални превозни средства.

Над двоен е ръстът на инцидентите с тротинетки в България, отчетоха преди дни от "Пътна полиция”. Само за летните месеци са възникнали 277 катастрофи с участие на такива превозни средства. Има седем загинали. Междувременно България отново се превърна в рекордьор по катастрофи в ЕС. Това са резултати от широки анализи До 12 октомври загиналите на пътя са 365, миналата година за този период са били 424.

Коментари

Новини Варна