Варна 16°
fallback
Новини Варна
15:55 | 8 октомври 2024
Обновен: 21:19 | 8 октомври 2024

Арестуваха врачанин, пребил жестоко и заплашил да убие приятелката си във Варна

Той и пострадалата живеели от скоро във Варна, като се преместили тук от Враца

По материала работи: Слав Велев

По искане на Районна прокуратура – Варна, 39-годишен мъж, привлечен към наказателна отговорност за нанесен побой над жена и за отправени закани за живота й в условията на домашно насилие, остава в ареста.

Днес, искането на Районна прокуратура – Варна за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо мъж, причинил телесна повреда на жената, с която съжителства, в условията на домашно насилие и заканил се да я убие, бе уважено от съда. 39-годишният Б.Б. остава задържан под стража, след като бе привлечен като обвиняем за две престъпления, извършени на 4 октомври 2024 година.

Той и пострадалата живеели от скоро във Варна, като се преместили тук от Враца. На 4 октомври помежду им възникнало спречкване и мъжът нанесъл побой над жената. Нанасял й удари по лицето, по главата и по тялото, като й причинила множество наранявания, отоци и синини. Пострадалата успяла да се измъкне, след като се наложило да отиде до магазина. Там потърсила помощ и била отведена в болнично заведение, където е установено, че има причинена лека телесна повреда.

Освен че нанесъл побой над жената, Б.Б. отправил към нея закани за убийство. Според събраните до момента данни, в периода на връзката им, жената и друг път е ставала жертва на физически тормоз.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура. Определението на съда подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Варна.

Автор на статията:
Слав Велев
Враца врачанин насилие арест новини крими криминални новини Варна новини варна
0 коментара
fallback
fallback