IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
15:30 | 8 октомври 2024
Обновен: 17:49 | 8 октомври 2024

Променят маршрута на варненски автобус заради ремонта напътя за курортните комплекси

От „Градски транспорт“ призовават всички участници в движението за толерантност и търпение

По материала работи: Слав Велев
Променят маршрута на варненски автобус заради ремонта напътя за курортните комплекси

Променят маршрута на варненски автобус заради ремонта напътя за курортните комплекси. Във връзка с обект: „Реконструкция и доизграждане на магистрални водопроводи Варна - Златни Пясъци I и III етап и пресвързване на съществуващата водопроводна мрежа, изграждане на канализационни колектори по бул. „Княз Борис I“ и въвеждане временна организация на движението в участъка му от входа на Ботаническа градина до Евксиноград, от "Градски транспорт" информират, че автобусите по линия 31 А от „Виница“ посока Варна след спирка „Св. св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“ за да се включат през кръговото кръстовище по булеварда. Автобусна спирка „Летовище КПП -2“ няма да бъде обслужвана. Спирки „Балкан“ и „Евксиноград“ ще бъдат обозначени в платното посока Варна и ще бъдат обслужвани.

От „Градски транспорт“ призовават всички участници в движението за толерантност и търпение, както и да не се паркира в района на улица „68-ма“ в к. к. “Св. св. Константин и Елена“ за времето на обходния маршрут.

Коментари

Begemot ( преди 1 час )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна