Варна 25°
fallback
Новини Варна
09:00 | 28 септември 2024
Обновен: 13:13 | 28 септември 2024

Днес във Варна е мащабната кампания за събиране на капачки и стотинки

Инициативата ще се проведе от 09 до 14 ч. пред Катедралата

По материала работи: Александър Дечев

Мащабно събиране на капачки, стотинки и парични дарения ще се проведе днес, 28 септември от 09.00 до 14.00 часа на площада пред Катедрален храм „Св. Успение богородично".

По време на събитието всеки ще може да предаде своите пластмасови капачки, стотинки и монети от всички възможни номинални стойности (0,01 лв, 0,02 лв, 0,05 лв, 0,10 лв, 0,20 лв, 0,50 лв, 1 лв и/или 2 лв) или да си вземе нещо за спомен от големият благотворителен базар по време на който всеки един събран лев ще отиде на 100% само и единствено в подкрепа и помощ на нашите каузи.

По време на благотворителният базар ще има множество продукти, сред които вода, продукти от спелта, детски солети, боза, ключодържатели, магнити и други.

Благодарение на серия подобни инициативи, даренията на хиляди хора и обединяващата сила на благотворителната кампания „Аз вярвам и помагам" през годините са закупени и дарени медицинска апаратура, оборудване, техника, първата за град Варна специализирана детска линейка "Аз Вярвам и Помагам" и първият в България мобилен пункт за кръводаряване "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни. Много скоро ще бъде дарена и още една неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам".

Автор на статията:
Александър Дечев
капачки капачки варна събиране на капачки аз вярвам и помагам кампания събиране на капачки събиране на капачки Варна Варна Катедралата Варна
0 коментара
fallback
fallback