IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Новини Варна
10:30 | 27 септември 2024
Обновен: 12:31 | 27 септември 2024

Трима преспаха във варненския арест заради наркотици

Шофьор отказа за втори път тест за наркотици

По материала работи: Александър Дечев
Трима преспаха във варненския арест заради наркотици

Трима мъже на 25, 40 и 50 години са задържани в ареста на Първо РУ. Те били спрени за проверка от служителите на реда и при обиск от тях криминалистите иззели марихуана и метамфетамин, според експертната справка. По случаите са образувани бързи производства.

Друг нарушител - варненец, също е бил задържан за срок до 24 часа от служителите на Трето РУ, вчера. 34–годишният водач, управлявал лек автомобил, е бил спрян за проверка за употреба на наркотични вещества. Мъжът е отказал такава, като извършена справка в масивите на МВР, показала, че той не дава съгласие за втори път, за такъв тест. Униформените са отвели водачът в лаборатория за извършване на изследване, като нарушителят е отхвърлил и него. Срещу водачът е образувано бързо производство.

Наркотични вещества, в кръвта, са установени с наркодрегер в мъж на 27 - годишна възраст. Той бил отведен в ареста на Трето РУ  през вчерашния ден, два часа след полунощ. При направената инспекция, станало ясно, че нарушителят е употребил амферамин и метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.
  

Коментари

Новини Варна