Варна 22°
fallback
Новини Варна
13:40 | 25 септември 2024
Обновен: 18:08 | 25 септември 2024

Дългопол отбелязва Международния ден на туризма с информационен ден

Ще бъдат представени разработените дигитални продукти за реклама на туристически обекти и дестинации в три черноморски общини

По материала работи: Слав Велев

Снимка: yazovirconevo.bgsait.com

На 27 септември 2024 г. община Дългопол организира информационен ден под наслов DISCOVERY, който ще отбележи Международния ден на туризма.

Ще бъдат представени разработените дигитални продукти за реклама на туристически обекти и дестинации в трите черноморски общини – Дългопол, Провадия и Долни чифлик. Участващите представители на местните власти, бизнеса, институции и организации в областта на туризма от Варна и региона, ще имат възможност да споделят опита си в предлагането на туристически продукти и услуги в тези райони.

Ще бъдат обсъдени идеи и инициативи за по-широко популяризиране на дестинациите от малки населени места на националния и международния туристически пазар, и насърчаване на целогодишния туризъм и привлекателност на региона.

Информационният Ден ще се проведе от 14:00 часа в Заседателната зала на община Дългопол, като се очаква като гост да присъства Ирена Георгиева, зам. министър на туризма.

Проект „ОТКРИЙ МИНАЛОТО, ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО в Дългопол, Провадия и Долни чифлик: Интегриран маркетингов модел за реклама на туристическите услуги в отдалечени черноморски общини (DISCOVERY) се изпълнява съвместно от три общини – Дългопол, Провадия, Долни чифлик и Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД (летищен оператор) и Франга ООД, туроператор.

Автор на статията:
Слав Велев
Дългопол Провадия Провадия и Долни чифлик Долни чифлик информационен ден 27 септември DISCOVERY Международния ден на туризма ден на туризма икономика Варна новини новини дългопол новини варна Ирена Георгиева зам. министър на туризма Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД ОТКРИЙ МИНАЛОТО ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО дългопол туризъм
0 коментара
fallback
fallback