Варна 25°
fallback
Новини Варна
13:00 | 24 септември 2024
Обновен: 17:32 | 24 септември 2024

Отстраненият кмет на "Приморски" отново се кандидатира за поста

Николай Желязков е издигнат отново от ПП-ДБ

По материала работи: Александър Дечев

Отстраненият кмет на район "Приморски" отново ще се бори за кметското място, съобщава със свое решение Общинската избирателна комисия във Варна. Желязков е кандидатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" за район "Приморски" за частичния вот на 20 октомври. Янислава Шопова ще се бори за ръководството на другия район - "Одесос", съобщава ОИК.

Кандидатът за кмет на район "Одесос" на БСП е Иван Великов, за другия район - "Приморски" ще участва Зорница Василева, която е регистрирана в кандидатската листа за кмет на варненския район.

Миналата седмица "Възраждане" и "Има такъв народ" обявиха, че ще се подкрепят взаимно за изборите на 20 октомври, като кандидатът на "Възраждане" за район "Одесос" е Борислав Барийски, а този на "ИТН" - Светослав Иванов. 

В този час коалиция ГЕРБ-СДС във Варна дава брифинг пред медиите, на който се очаква да обявят своя кандидат за районен кмет, както и листата за предстоящите парламентарни избори на 27 октомври. 

В изборите за районен кмет във Варна ще се яви и независимият кандидат Илиян Карагьозов. 

Автор на статията:
Александър Дечев
кметство Приморски приморски кмет Николай Желямков избори Варна район Приморски избори кмет на Приморски Николай Желязков приморски
0 коментара
fallback
fallback