IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Новини Варна
13:00 | 24 септември 2024
Обновен: 15:25 | 24 септември 2024

Отстраненият кмет на "Приморски" отново се кандидатира за поста

Николай Желязков е издигнат отново от ПП-ДБ

По материала работи: Александър Дечев
Отстраненият кмет на "Приморски" отново се кандидатира за поста

Отстраненият кмет на район "Приморски" отново ще се бори за кметското място, съобщава със свое решение Общинската избирателна комисия във Варна. Желязков е кандидатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" за район "Приморски" за частичния вот на 20 октомври. Янислава Шопова ще се бори за ръководството на другия район - "Одесос", съобщава ОИК.

Кандидатът за кмет на район "Одесос" на БСП е Иван Великов, за другия район - "Приморски" ще участва Зорница Василева, която е регистрирана в кандидатската листа за кмет на варненския район.

Миналата седмица "Възраждане" и "Има такъв народ" обявиха, че ще се подкрепят взаимно за изборите на 20 октомври, като кандидатът на "Възраждане" за район "Одесос" е Борислав Барийски, а този на "ИТН" - Светослав Иванов. 

В този час коалиция ГЕРБ-СДС във Варна дава брифинг пред медиите, на който се очаква да обявят своя кандидат за районен кмет, както и листата за предстоящите парламентарни избори на 27 октомври. 

В изборите за районен кмет във Варна ще се яви и независимият кандидат Илиян Карагьозов. 

Коментари

Новини Варна