Варна 26°
fallback
Новини Варна
11:30 | 24 септември 2024
Обновен: 15:26 | 24 септември 2024

Община Варна търси нов шеф на "синята зона"

Документи за участие в конкурса ще се приемат в срок до 25 октомври

По материала работи: Александър Дечев

Община Варна обяви конкурс за директор на общинското предприятие „Общински паркинги и синя зона“. Изискванията към кандидатите за заемане на длъжността са следните: степен на завършено образование – магистър, професионална област – техническа и стопанска, както и две години професионален опит.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе на три етапа. Първият от тях е допускане по документи, следват - защита на концепция за стратегическо управление на тема „Стратегия за управление и развитие на ОП „Общински паркинги и синя зона“ за тригодишен период, както и интервю.

Избраният директор на ОП „Общински паркинги и синя зона“ ще ръководи цялостната дейност на предприятието, свързана с експлоатацията и поддържането на паркингите и зоните за платено паркиране – общинска собственост. Също така той ще организира и контролира отчитането на изпълнението на всички видове дейности и изготвянето на документацията по уреждане на трудовоправните отношения с наетите лица. Ще изготвя становища, доклади, анализи и предлага решения по проблеми, свързани с дейността на предприятието.

Кандидатите за участие в конкурса представят следните документи:

- заявление до кмета на Община Варна за участие в конкурса, като задължително се посочват телефон и e-mail за кореспонденция с кандидата;

- автобиография;

- копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност, които се изискват за длъжността;

- копия от документи, които удостоверяват продължителността на професионалния опит – трудова, служебна или осигурителна книжка;

- концепция за стратегическо управление на тема „Стратегия за управление и развитие на ОП „Общински паркинги и синя зона“ за тригодишен период на хартиен носител и електронен носител в PDF формат.

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17:30 часа на 25.10.2024 г. в Центъра за административно обслужване на адрес: бул. „Осми приморски полк” № 43, лично от кандидатите или техни упълномощени представители. Кореспонденцията с кандидатите ще се осъществява чрез електронния адрес, посочен в заявлението.

Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички съобщения във връзка с конкурса се обявяват на интернет страницата и на информационното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството срокове.

Автор на статията:
Александър Дечев
синя зона синя зона Варна Варна синя зона варна синя зона работно време синя зонав Варна номер нов директор на синя зона общински паркинги и синя зона Община Варна
1 коментара
fallback
fallback