IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
09:45 | 24 септември 2024
Обновен: 12:01 | 24 септември 2024

Рецидивист избяга от домашния си арест и отиде да краде зайци

Други петима преспаха в ареста заради грабежи

По материала работи: Александър Дечев
Рецидивист избяга от домашния си арест и отиде да краде зайци

В петък рецидивист, настанен под домашен арест с гривна за проследяване, се е опитал да извърши нова кражба, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна. Мъжът е с регистрирани множество посегателства и след като за този ден е имал разрешение от съда да напусне дома си, за да отиде до личния си лекар, е влязъл в частен имот и се е опитал да открадне зайци.

Три досъдебни производства са образувани за грабежи - срещу  двама мъже на по 23 години и трима непълнолетни младежи. В събота и неделя, първите двама извършители са отнели мобилен телефон, велосипед и смарт часовник от собствениците им. Вчера е разкрит и грабеж, извършен от непълнолетните младежи, които чрез заплахи са отнели мобилен телефон и дебитна карта, от която по- късно са извършили и неправомерна транзакция. Инкриминираните вещи са намерени и приложени към материалите по разследването. Грабителите са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа, а в центъра за временно настаняване са били отведени непълнолетните.

Коментари

Новини Варна