IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
16:30 | 20 септември 2024
Обновен: 18:19 | 20 септември 2024

Ремонтните дейности в местност „Пчелина“ продължават и утре

Въведена е временна организация на движение

По материала работи: Александър Дечев
Ремонтните дейности в местност „Пчелина“ продължават и утре

Снимка: Пресцентър Община Варна

И в утрешния почивен ден продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ в участъка от разклона за местност „Пчелина“ до разклона на с. Каменар. Въведена е временна организация на движение с поставяне на контролно-пропускателни пунктове от двете страни на участъка. Между 9:00 и 17:00 часа движението на автомобили ще бъде отклонявано по обходни маршрути, като ще се пропускат живущите в района. Призовават се гражданите да избягват преминаването през участъка, ако това не е наложително.

Временната организация на движението беше въведена вчера и в рамките на деня бяха извършени т.нар. „кърпежи“ по асфалтовата настилка. Днес се полага асфалтов слой в участъка, което ще продължи и утре, информираха от фирмата-изпълнител.

В двата останали почивни дни - неделя и понеделник, работата по трасето ще бъде преустановена и преминаването няма да бъде ограничено.

Коментари

Новини Варна