Варна 21°
fallback
Новини Варна
16:15 | 20 септември 2024
Обновен: 20:25 | 20 септември 2024

"Варна играе" ще се проведе за седми пореден път в морската столица

Целта на програмата е да сплоти българското семейство

По материала работи: Александър Дечев

На 28 септември за седми пореден път ще се проведе семейният празник „ВАРНА ИГРАЕ“. Организатор на събитието е Младежки спортен клуб, СНЦ Сдружение Асоциация Биомрежа, с финансовата подкрепа на Община  Варна и активното съдействие на Дирекция „Спорт“.

Дата на събитието: 28 септември 2024 г /събота/

Час на провеждане: от 10.30 до 15.00 часа.

Място: гр. Варна, Морската градина, Раковина – Морско казино.

Участници: Семейства с деца. Възрастни с деца.

Водещ: Биляна Стоева

Безплатно за всички участници!

БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ е инициатива, която следва програма, разработена от психолози и инструктори, която включва игри от спортен и ментален характер, както и уникални ретро адаптации. Целта на програмата е да сплоти българското семейство, неговите членове да действат като екип, както и да призове българите към активно движение и здравословен начин на живот.

Тази година освен ретро игрите – фунийки, лагерни колички, прашки, топки и въжета, семеен волейбол, налъми, дървени пушки … семействата ще може да се включат в демонстрациите на няколко варненски спортни клуба. Арт зоната ще е богата, полезна и забавна. Съревнованията и подаръците вече са подготвени!

На място ще има изградено игрално поле.

Всеки участник получава уникален номер за участие.

На всички съоръжения ще има аниматори, които ще помагат и ще участват в игрите със семействата.

Ще има награди и подаръци.

Задължително условие за участие: В игралното поле и на самите игри участват деца със своите родители, роднини, настойници! Не се допуска участие само на деца.

Препоръчителна възраст на децата, за участие в игрите – над 3 години. По-малките  деца ще може да се включат със своите родител в арт работилниците.

Автор на статията:
Александър Дечев
Варна Варна играе инициатив инициатива Варна България играе инициатива Варнаиграе родители с деца възрастни с деца морска градина
0 коментара
fallback
fallback