IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
15:45 | 20 септември 2024
Обновен: 17:34 | 20 септември 2024

"Възраждане" и ИТН ще си помагат на изборите за районен кмет във Варна

Двете партии обявиха кандидатите си за "Приморски" и "Одесос"

По материала работи: Александър Дечев
"Възраждане" и ИТН ще си помагат на изборите за районен кмет във Варна

"Възраждане" и ИТН ще си помагат на изборите за районен кмет във Варна. Това стана ясно, след като двете партии обявиха кандидатите си за "Приморски" и "Одесос".

Борислав Барийски ще е представител на "Възраждане" за "Одесос". Постигнато е споразумение Барийски да бъде подкрепен от „Има такъв народ“, а „Възраждане“ ще  подкрепи кандидата на ИТН за кмет на район „Приморски“ Светослав Иванов.

Споразумението е само за частичния местен вот. 

Коста Стоянов - народен представител от "Възраждане", съобщи, че на предстоящите парламентарни избори водач на листата отново е лидерът на партията Костадин Костадинов, а той е втори в списъка, пише Радио Варна

Водач на листата на партия "Има такъв народ" във Варна за предстоящите парламентарни избори е Тошко Йорданов, а Светослав Иванов е кандидатът на партията за кмет на  район „Приморски“, съобщи Ивайло Костадинов - народен представител от партията. 

Иванов ще бъде подкрепен от "Възраждане", които няма да издигнат там свой представител. 

Представителите на ИТН казаха, че дейността на районните кметове трябва да се регламентират в законодателството, същото трябва да се случи и с главните и районни архитекти.

Коментари

Новини Варна