IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новини Варна
10:15 | 20 септември 2024
Обновен: 12:45 | 20 септември 2024

Три партии и една коалиция се регистрираха за частичните избори във Варна

Ще участват кандидати на ГЕРБ, ИТН, "Възраждане" и ПП-ДБ

По материала работи: Александър Дечев
Три партии и една коалиция се регистрираха за частичните избори във Варна

Три партии и една коалиция са регистрирани за участие в частичните избори за кмет на районите "Одесос" и "Приморски" във Варна на 20 октомври. Срокът за регистрация на партиите, коалициите и инициативните комитети изтече вчера следобед. Решенията са публикувани в сайта на Общинската избирателна комисия във Варна, пише Радио "Варна"

В изборите на 20 октомври ще участват кандидати от партиите "ГЕРБ", "Има такъв народ" и "Възраждане", както и от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България". Регистриран е един инициативен комитет в подкрепа на Илиян Иванов Карагьозов като независим кандидат за кмет на район "Приморски". 

Припомняме, че до изборите за районни кметове в двата варненски района се стигна, след като пълномощията на избраните за кметове на "Одесос" и "Приморски" - Цветнен Цветков и Николай Желязков, бяха прекратени с решение на ОИК. 

Коментари

Новини Варна