Варна 17°
fallback
Новини Варна
12:30 | 18 септември 2024
Обновен: 20:58 | 19 септември 2024

Пак затварят ул. „Прилеп“ във Варна

Гражданите да освободят платното и тротоарите от автомобилите си

По материала работи: Слав Велев

ВиК и строителните фирми поеха конкретни ангажименти за завършването на ул. „Прилеп“ във Варна. Това е станало снощи на срещата с гражданите на "Пчелина" в общината, съобщи кметът на града Благомир Коцев.

"Посочиха им финални срокове. Току-що съм дал нареждания на заместник-кмета по сигурността Илия Коев да се осигури временната организация на движението при "Прилеп", за да спрем трафика за няколко дни и машините за полагане на временната настилка да влязат още утре", добави той.

Коцев призовава гражданите да освободят платното и тротоарите от автомобилите си и да спазват указанията на органите. "Улицата може да остане почти изцяло затворена за няколко дни, за да се свърши работата по-бързо. През това време живущите ще се допускат до имотите си", коментира кметът.

Той помоли гражданите да следят на терен дали темпото се спазва. "Това много помагат всички длъжностни лица да работят на по-високи обороти. Повече комуникация на строителите с хората е съвсем закономерно искане", заяви кметът.

По време на срещата инж. Фурчев от строителната фирма даде телефона си на жителите от квартала, за да се координират по-добре. "Този модел на комуникация е ефективна практика и ще я следваме", обеща Коцев.

Автор на статията:
Слав Велев
инж. Фурчев Пчелина ул. Прилеп ремонт ул прилеп варна ВиК стротели Община Варна пътна обстановка среща пчели новини варна
0 коментара
fallback
fallback