IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
16:24 | 17 септември 2024
Обновен: 08:52 | 19 септември 2024

Младеж, счупил челюстта на друг, се споразумя на „пробация“

21-годишният подсъдим трябва да плати и направените по делото разноски за над 1400 лева

По материала работи: Слав Велев
Младеж, счупил челюстта на друг, се споразумя на „пробация“

По силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, 21-годишен младеж се призна за виновен в причиняване на средна телесна повреда – деяние, наказуемо по чл. 129, ал.2 от Наказателния кодекс. На подсъдимия бе наложено наказание „пробация“. В продължение на 6 месеца той ще подлежи на задължителна регистрация по настоящ адрес, с периодичност два пъти седмично, като за същия срок следва да провежда и задължителни периодични срещи с пробационен служител.

Деянието е осъществено на 28 януари тази година във Варна. Тогава, чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на лицето, подсъдимият младеж причинил другиму средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюстта, обусловило трайно затруднение във функцията на дъвченето за период от около 2 месеца.

Съгласно параметрите на споразумението, в тежест на подсъдимия са направените по делото разноски за над 1400 лева. Пострадалият се уведомява за одобреното споразумение и възможността да предяви по съдебен ред граждански иск за неимуществени вреди. Съдебният акт е окончателен.

Коментари

Isabella Ethan ( преди 1 ден )
искам да благодаря на DR Apata, човекът, който ми помогна да оправя брака си и да накара съпруга ми да ме обича повече, ако имате брачен проблем, можете да се свържете с него директно на -Email- drapata4***gmail.com, можете също да изпратите Whatsapp/viber него с този номер (+447307347648).той е точният човек, който може да ви помогне с брачния ви проблем, желая ви всичко най-добро.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна