IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
10:15 | 16 септември 2024
Обновен: 01:35 | 19 септември 2024

Арестуваха варненски шофьор след употреба на коктейл от наркотици

Друг е задържан заради притежание на метамфетамин

По материала работи: Александър Дечев
Арестуваха варненски шофьор след употреба на коктейл от наркотици

Варненец на 39 г., известен на МВР, шофирал под въздействие на наркотични вещества, е задържан от служители на Първо РУ , с полицейска мярка до 24 часа. Той бил спрян за проверка в събота в района на училище „Елин Пелин“, а пробата с наркодрегер показала положителен резултат за амфетамин, метамфетамин, канабис и метадон. Срещу нарушителя е образувано досъдебно производство.

31 - годишен  варненец е задържан в ареста на Второ РУ . Той бил спрян за проверка преди два дни  и при обиск от него криминалистите иззели сгънато фолио,  с бяло кристалообразно вещество, според експертната справка – метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и е предаден на прокуратурата.
 
 

Коментари

Isabella Ethan ( преди 21 часа )
искам да благодаря на DR Apata, човекът, който ми помогна да оправя брака си и да накара съпруга ми да ме обича повече, ако имате брачен проблем, можете да се свържете с него директно на -Email- drapata4***gmail.com, можете също да изпратите Whatsapp/viber него с този номер (+447307347648).той е точният човек, който може да ви помогне с брачния ви проблем, желая ви всичко най-добро.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна