IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:30 | 13 септември 2024
Обновен: 06:26 | 18 септември 2024

След протест: Започва асфалтиране във Варна

От 9:00 часа в понеделник (16 септември) в района на ул. "Патриарх Максим" ще бъде въведена времена организация на движение

По материала работи: Слав Велев
След протест: Започва асфалтиране във Варна

Снимка: Община Варна/АРХИВ

След протеста на хората от варненската местност пчелина кметът Благомир Коцев разпореди в понеделник, 16 септември, да започне незабавно асфалтиране на разкопаните трасета в района на ул. “Партриарх Максим" във Варна. От 9:00 часа от входа на "Пчелина" при буквите до ул. "Васил Делов" ще бъде въведена времена организация на движението.

Това са договорили от общинската администрация и фирмата изпълнител, съобщи кметът на Варна по време на днешния протест на граждани на местност "Пчелина".

"Изпълнителите на обекта ще "влязат на ул. "Васил Делов", за да оправят участък от не повече от 20-30 метра, за да стане възможен обходът.", посочи кметът Коцев.

По думите му във вторник в 18.00 ч. хората от района ще могат да удостоверят лично дали това обещание на фирмата е изпълнено.

Коментари

Новини Варна