IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
14:00 | 9 септември 2024
Обновен: 05:29 | 17 септември 2024

29-годишна шофьорка помете мъж на мотопед на междуселски път край Варна

Той се е движел по средата на пътното платно с велосипед, на който е монтиран моторен двигател, без светлини и светлоотразители

По материала работи: Слав Велев
29-годишна шофьорка помете мъж на мотопед на междуселски път край Варна

29-годишна шофьорка помете мъж на мотопед на междуселски път край Варна. 41-годишен мъж е настанен във варненската болница "Света Марина" с множество фрактури и с опасност за живота след катастрофа между селата Сенокос и Соколово, съобщават от ОД на МВР в Добрич.

Инцидентът е станал снощи около 21:00 часа. Мъжът се е движел по средата на пътното платно с велосипед, на който е монтиран моторен двигател, без светлини и светлоотразители.

Застигнат е и блъснат от лек автомобил, управляван от 29-годишна жена. Установено е, че пострадалият е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

Минути по-късно в полицията е получен сигнал за друга катастрофа в село Оброчище. На място е установено, че 34-годишен мотоциклетист на ляв завой губи контрол над мотора и пада на пътното платно.

Вследствие на инцидента водачът е настанен в МБАЛ - Добрич с нараняване на прешлен, без опасност за живота му.

Коментари

Запознат ( преди 1 седмица )
И двамата са *игани пияни дрогирани некъпани миризливи *** напикани
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна