IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
16:44 | 2 септември 2024
Обновен: 02:36 | 14 септември 2024

Пробация за варненка, блъснала по стълбите съседка след скандал

52-годишната жена се карала от години с живеещите над нея хора заради непрестанен шум

По материала работи: Слав Велев
Пробация за варненка, блъснала по стълбите съседка след скандал

По силата на постигнато между страните и одобрено от Районен съд – Варна споразумение, 52-годишна жена от Варна се призна за виновна по повдигнатото й обвинение в причиняване на средна телесна повреда на друга жена – деяние, наказуемо по чл. 129, ал.2 от Наказателния кодекс. Подсъдимата прие да й бъде наложено наказание „пробация“, като в продължение на 6 месеца тя подлежи на задължителна регистрация по настоящ адрес с периодичност два пъти седмично, като за същия срок следва да провежда и задължителни периодични срещи с пробационен служител.

Инцидентът възникнал в следобедните часове на 19 октомври 2021 година в жилищен блок във Варна. Тогава пострадалата, която била във влошени отношения с живущите в апартамента над жилището си заради периодично вдигане на шум, се качила на горния етаж и помолила съседите си да запазят тишина. Те излезли на междуетажната площадка и от своя страна започнали да обиждат потърпевшата, като 52-годишната подсъдима изблъскала с ръце съседката си, при което тя залитнала и паднала по стълбите. В резултат на деянието, на пострадалата била причинена средна телесна повреда, изразяваща се в счупване нa кост на дясна предмишница, обусловило трайно затруднение на движенията на десния горен крайник за период от около два и половина месеца.

52-годишната подсъдима е неосъждана. В нейна тежест са направените разноските по делото. Съдебният акт е окончателен.

 

Коментари

ELENA90 ( преди 1 седмица )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
анонимен ( преди 1 седмица )
Всеки случай е различен! Не стига информацията за да се тълкува! Не се казва в кои часове се е шумяло!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
анонимен ( преди 1 седмица )
Някои съседки просто си измислят, че има шум! Има време,в което може да се шуми! А има ненормални, които и тогава се заяждат, само защото са джижи-биджи с полицията!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
анонимен ( преди 1 седмица )
Аз пък на мойта гадна съседка й набих два юмрука в муцуната и тя си слезе на нейния етаж по живо и здраво!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
Новини Варна