IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
18:52 | 3 юли 2015
Обновен: 07:59 | 15 септември 2024

С 50 000 лв. ремонтират басейн в ”Евксиноград”

Поръчката включва и изработване на дървени шатри до "Слънчевото бунгало"

По материала работи: Слав Велев
С 50 000 лв. ремонтират басейн в ”Евксиноград”

50 000 лв, дава държавата за ремонт на басейн в резиденция "Евксиноград" до Варна. Това става ясно от обществена поръчка за ремонта на открития плувен басейн на "Слънчево бунгало", обявена от Министерскии съвет.

 

Басейнът на първите държавни мъже ще бъде облицован със стъклокерамика, а шатрите около него с дървен материал. Срокът за ремонта е 30 дни.

 

Участниците в конкурса трябва да са извършили поне две строителства със сходен предмета през последните 5 години. Освен това техните служители трябва да притежават необходимата за целта квалификация. Техническият ръководител на фирмата-изпълните трябва има най-малко 2 години стаж по специалността. Необходимо е участникът в обществената поръчка да разполага с квалифициран служител, който ще отговаря за безопасните условия на труд, както и със служители, които ще извършват строително-монтажните работи на басейна.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна