IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новини Варна
12:45 | 29 август 2024
Обновен: 17:51 | 12 септември 2024

1 септември: Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна 

Ще има състезания, майсторско каране, забавни игри с куп награди и образователни сесии

По материала работи: Александър Дечев
1 септември: Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна 

Най-после и Варна ще има своето първо събитие с почитатели на електрическите тротинетки. Състезания, майсторско каране, забавни игри с куп награди и образователни сесии очакват в „Епична битка“ почитатели на новото превозно средство над 16-годишна възраст. Стартовете са на 1 септември 2024 г.в 18:00 ч. в Морската градина под Пантеона.

Организаторите от Go E-motion са подготвили както зрелищна надпревара, така и много полезни съвети за рисковете в града и безопасното каране. Ще има демонстрации как да се погрижите за своята електрическа тротинетка, за да ви служи дълго време и да осигурява безаварийно каране. Водещ на събитието е чаровният и обичан варненски певец Свет Георгиев, познат от телевизионния формат "Гласът на България".

Публиката ще се запознае с регламентите за каране на електрически тротинетки в града, а също – как каращият да пази себе си и останалите участници в движението. Този вид зелен транспорт ще навлиза все повече в града, защото спестява грижи с паркирането и не отделя вредни газове във въздуха. Затова притежателите на ел.тротинетки трябва да са добре подготвени, смятат организаторите от Go E-motion. 

Игрите са отворени за всички. Ще има надпревара в майсторски трикове с електрически тротинетки /свободен стил/, слалом с конуси, прецизно спиране и каране на задна гума, демонстрации, възможности за срещи и обмяна на опит със съмишленици. Наградите ще изненадат приятно всеки, който ги спечели, обещават организаторите.

Коментари

Новини Варна